Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 45χρονος – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σαρανταπεντάχρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικωμένου πατέρα του, στη διάρκεια πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του ογδονταεπτάχρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7.20 το πρωί σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για φωτιά σε διαμέρισμα ορόφου στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας. Στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα -μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο- και 25 πυροσβέστες. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε και η φωτιά -στη διάρκεια της οποίας ο ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του υπέστη εγκαύματα- ετέθη υπό έλεγχο.

Λίγο αργότερα, η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισε να διερευνά την εκδοχή του εμπρησμού και να αναζητά τον έναν από τους δύο γιους της οικογένειας και τελικά προχώρησε στη σύλληψη του σαρανταπεντάχρονου άντρα.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν κρύβονται πίσω από την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο 45χρονος γιος ήθελε να ξεκληρίσει ολόκληρη την οικογένεια. Επισημαίνεται ότι παραμονή της Ανάστασης η οικογένεια λογομάχησε.

Tο πρωί ο 45χρονος περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τον πατέρα του, ο οποίος πέθανε καθώς δεν μπορούσε, ούτε να φωνάξει, ούτε να κινηθεί.

Δείτε αναλυτικά τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες:

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Σ. Φάμελλου στην ΕΡΤ: Αναγκαία η πλουραλιστική και δημοκρατική δημόσια τηλεόραση
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα για βίντεο Τεμπών – Π. Μαρινάκης: Αν έλεγαν το αντίθετο οι Ανδρουλάκηδες θα έλεγαν τον πρωθυπουργό ενορχηστρωτή της υπόθεσης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Τι συζήτησαν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Νεκρός 27χρονος υλοτόμος – Καταπλακώθηκε από δέντρο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Δήμαρχος Μυκόνου: Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το νησί μας
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους δέχονται η Πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
13 Φεβρουαρίου, 2025
«Το μεγάλο ρήγμα μπορεί να δώσει σεισμό 6 Ρίχτερ», λέει για τη Σαντορίνη ο Παπανικολάου
13 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 70χρονου αδερφού του – Ανθρωποκτονία έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή
13 Φεβρουαρίου, 2025
Κέρκυρα: Δολοφονία ο θάνατος του 70χρονου – Δράστης φέρεται ο αδερφός του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Σέρρες: «Τελικά η αγάπη μπορεί να σκοτώσει, δεν γινόταν αλλιώς» – Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα του δράστη της γυναικοκτονίας
13 Φεβρουαρίου, 2025