Έγκλημα στην Καβάλα: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του θύτη – «Ήταν τρελός, δεν είχαμε επαφές»

«Χαμένος» εμφανίστηκε σε τοπικό κανάλι της Καβάλας ο πατέρας του θύτη, που σκότωσε την εν διαστάσει σύντροφό του και το παιδί τους, πριν αυτοκτονήσει.

«Τρελός είναι» είπε ο πατέρας του θύτη του εγκλήματος της Καβάλας, μιλώντας στο τοπικό κανάλι ΕΝΑ. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον γιό του, αλλά και πώς είχε ακούσει ότι η γυναίκα ήθελε να φύγει στη Γερμανία με το παιδί.

«Το παιδί καλά έφυγε. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ήταν παντρεμένοι. Δεν είχα παρτίδες με το γιο μου. Μόνος μου είμαι, είμαι 86 χρονών. Τρελός είναι. Για να σκοτώσεις ένα παιδί και να αυτοκτονήσεις. Με πήρε ο εγγονός μου τηλέφωνο που μένει στην Καβάλα και με ρώτησε αν ξέρει τίποτα. Μου είπε «κάτι έκανε ο πατέρας μου». Μετά μου είπαν ότι σκότωσε το μωρό και το κορίτσι. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κάποιος μου είπε ότι ήθελε να φύγει για τη Γερμανία η κοπέλα».

Ο 50χρονος κάλεσε την 30χρονη Ελληνογερμανίδα και της είπε ότι θέλει να τη δει μαζί με το μωρό στο μαντρί. Στις 9.15 το πρωί η γυναίκα και το παιδί έφτασαν εκεί για να συζητήσουν. Εκείνος, ωστόσο, προχώρησε στο διπλό έγκλημα. Σήκωσε τη μονόκανη καραμπίνα του και σκότωσε το 10 μηνών μωρό και την 30χρονη εν διαστάσει σύντροφό του. Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο προς το μέρος του και αυτοπυροβολήθηκε.

Οι συγγενείς του ζευγαριού στο ορεινό χωριό της Καβάλας γνώριζαν για τα προβλήματα του ζευγαριού, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε ότι ο 50χρονος θα έκανε ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα.

Ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την τραγωδία ήταν ο ξάδελφος του 50χρονου. «Μου τηλεφώνησε και μου είπε έλα στο μαντρί. Πήγα και τους βρήκα όλους νεκρούς».

Η 30χρονη είχε καταγωγή από την Καβάλα. Πριν από λίγα χρόνια αποφάσισε να ζήσει εκεί μόνιμα, λόγω και της σχέσης της με τον 50χρονο, με τον οποίο πριν από 10 μήνες απέκτησαν ένα αγοράκι. Η σχέση τους γρήγορα άρχισε να έχει προβλήματα. Η 30χρονη αποφάσισε να χωρίσουν και έκτοτε ξεκίνησε μία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Η 30χρονη Γερμανίδα, είχε καταγωγή από την Καβάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος κτηνοτρόφος φοβόταν ότι η εν διαστάσει σύντροφός του θα φύγει για τη Γερμανία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πάντως ότι ο 50χρονος έβλεπε κανονικά το παιδί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από την έρευνα δεν προκύπτει ότι ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

-Ad-