Ðõñïâïëéóìïß Ýîù áðü óïýðåñ ìÜñêåô óôçí ïäü Á÷áñíþí óôçí ÊçöéóóéÜ.Óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò Ýíáò Üíäñáò óêüôùóå ôçí ðñþçí óýæõãü ôïõ Ýîù áðü ôï óïýðåñ ìÜñêåô óôï ïðïßï åñãáæüôáí óôçí ðåñéï÷Þ ôçò ÊçöéóéÜò, åíþ ðõñïâüëçóå èáíÜóéìá êáé ìßá ößëç ôçò, ÔåôÜñôç 18 Ìáñôßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ)

Έγκλημα στην Κηφισιά: «Γι’ αυτό τη σκότωσα», είπε ο αστυνομικός

Τον λόγο που όπλισε το χέρι του για να σκοτώσει τη σύζυγό του και τη φίλη της αποκάλυψε χθες ο υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

«Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 5 ετών, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της. Δεν άντεχα να το ζω αυτό», φέρεται να είπε ο 35χρονος υπαρχιφύλακας στους συναδέλφους του.

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, από την αρχή το σχέδιό του προέβλεπε να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του, αλλά και τη στενή της φίλη, η οποία -όπως ισχυρίζεται ο δράστης- «έβαζε λόγια και επηρέαζε την πρώην σύζυγό του».

Εκείνοι εκτιμούν πως ο δράστης έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης με τη σύζυγό του, όμως εκείνη ήταν αρνητική και αυτό φαίνεται να τον είχε ενοχλήσει πολύ.

https://staging.newsique.gr/etsi-egine-to-egklima-stin-kifisia-orfana-3-paidia-video/