Έγκλημα στο Μενίδι: Αυτός είναι ο λόγος που μαχαίρωσε και σκότωσε τη μάνα του

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μενίδι η δολοφονία μίας 54χρονης από το χέρι του γιου της. Ο 34χρονος της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές με ένα κουζινομάχαιρο και αφορμή ήταν όπως φαίνεται μια παρατήρηση για τη δυνατή μουσική.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ1, βάσει μαρτυριών από τη γειτονιά της οικογένειας, ο 34χρονος γιος είχε πολύ δυνατά τη μουσική και ο πατέρας του τού έκανε παρατήρηση να την χαμηλώσει κι έφυγε από το σπίτι.

Ο άνδρας δεν του έδωσε σημασία και ακολούθησε δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του για τον ίδιο λόγο. Ο 34χρονος τότε φαίνεται πως πήρε το κουζινομάχαιρο, πήγε στο δωμάτιο της μητέρας του και την σκότωσε.

Η άτυχη γυναίκα, παρά τα βαριά τραύματά της, ειδοποίησε μια ξαδέλφη της και εκείνη μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι στο Μενίδι. Ο 34χρονος άνοιξε την πόρτα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ήταν ατάραχος και πολύ ήρεμος. Τη ρώτησε μάλιστα, «τι κάνεις εδώ, όλα είναι καλά δεν τρέχει τίποτα.»

Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν ήδη αργά για την 54χρονη γυναίκα.

Πληροφορίες της ΕΡΤ1 αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε νοσηλευθεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.