Έγκλημα στον Διόνυσο: Αυτός είναι ο 53χρονος υπάλληλος που δολοφονήθηκε – Δείτε καρέ-καρέ το άγριο έγκλημα (video)

Σοκαρισμένοι είναι οι υπάλληλοι του Δήμου Διονύσου από το έγκλημα που σημειώθηκε για ασήμαντη αφορμή σήμερα το πρωί στο αμαξοστάσιο.

Φερόμενος ως δράστης ένας 77χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 53χρονο προϊστάμενο ύδρευσης του Δήμου, επειδή θεωρούσε πως δεν είχε επιδιορθωθεί μία βλάβη.

Το θύμα πριν από λίγο καιρό είχε βραβευτεί από τον Δήμαρχο της περιοχής, ενώ όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό σε όλο τον Άγιο Στέφανο και τον Διόνυσο.

«Δε χαλούσε χατίρι σε κανέναν, ούτε σε εμάς τους εργαζόμενους, ούτε στους πολίτες» αναφέρουν.

«Δε θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου αυτή η εικόνα»
Συντετριμμένοι υπάλληλοι του Δήμου και συνάδελφοι του άτυχου Παναγιώτη περιγράφουν τις σοκαριστικές σκηνές που αντίκρισαν σήμερα το πρωί στο μικρό κιόσκι του αμαξοστασίου.

«Ήμουνα μέσα, μου λέει “περάστε έξω” και του έριξε τρεις σφαίρες. Είχε όπλο στα χέρια και του έριξε. Την πρώτη είδα και μετά γυρίζω και βλέπω που έγειρε το κεφάλι του» περιγράφει ένας από τους υπαλλήλους του Δήμου, ενώ ένας άλλος τονίζει πως η εικόνα που αντίκρισε μετά το έγκλημα «δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το μυαλό μου».

Μετά την εκτέλεση πήγε σπίτι του με αίματα στα χέρια
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 77χρονος κατηγορούμενος πριν από μερικά χρόνια έχασε τη σύζυγό του και από τότε ζούσε μόνος του.

Όπως εξήγησαν υπάλληλοι του Δήμου, πολλές φορές είχαν εξηγήσει στον φερόμενο ως δράστη ότι η διαρροή οφειλόταν σε άλλη αιτία και όχι στην υπηρεσία ύδρευσης. «Δεν το πίστευε και επέμενε» τονίζουν, κάνοντας λόγο για «εμμονή» του 77χρονου.

Αμέσως μετά το έγκλημα, φέρεται να μπήκε στο αυτοκίνητό του και να πήγε στο σπίτι του, το οποίο απέχει λίγες εκατοντάδες μέτρα από το αμαξοστάσιο.

Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης που τον αναζητούσε, τον βρήκε. Στα χέρια του είχε ακόμα αίματα ενώ στο πρόσωπό του φορούσε μία χειρουργική μάσκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.