«Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα» φώναζε η 49χρονη – «Γιατι το κάνεις αυτό, σταμάτα», έλεγε η κόρη της

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο και πατέρα του παιδιού της, χθες (Πέμπτη 11/11) στο Χαλάνδρι.

Στην 49χρονη εικαστικό ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη.

Συγκεκριμένα, σε βάρος της 49χρονης ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

«Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα» φώναζε η 49χρονη εικαστικός

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ο απαγωγέας και βιαστής της. Τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες κι έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε», είπε ενώ οδηγούνταν με χειροπέδες στα χέρια από αστυνομικούς, προς το όχημα της ΕΛΑΣ.

Και συνέχισε: «Μαζί με άλλους γιατρούς, διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη, μου πήραν το παιδί, με κυνηγάνε. Το παιδί μου θέλω, τίποτα άλλο».

«Γιατι το κάνεις αυτό, σταμάτα», έλεγε η κόρη της

Μάχη με την ίδια του τη μητέρα έδωσε το 13χρονο κορίτσι που παραλίγο να δει τον πατέρα του να χάνει την ζωή του μπροστά στα μάτια του, μετά τους πυροβολισμούς από την 49χρονη εικαστικό στο Χαλάνδρι. Αν δεν ήταν ανάμεσά τους το κορίτσι, που αντέδρασε παρορμητικά, ίσως ο 68χρονος πατέρας της να ήταν νεκρός. «Γιατι το κάνεις αυτό, σταμάτα», φέρεται να είπε.