«Είχε κάνει πρόβα ο 21χρονος» – Προφητικά βίντεο της δολοφονίας της Νικολέττας

Βίντεο που μοιάζουν προφητικά, είχαν ανεβάσει στα κοινωνικά δίκτυα πριν μερικούς μήνες, η άτυχη Νικολέττα και ο Πακιστανός σύντροφός της.

Στο ένα από αυτά, διακρίνεται ο 21χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να κλείνει το στόμα της Νικολέττας και να τη φιλά στο πρόσωπο, ενώ στο άλλο κλείνει τη μύτη της, με διάθεση να παίξει μαζί της.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο των βίντεο, που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχε κάνει πρόβα θανάτου στην άτυχη Νικολέττα, (ήθελε να δει) πώς θα αντιδράσει. Δεν έκανε πλάκα. Ανέφερε πως ήταν μια στιγμή κατά την οποία εθίχθη η θρησκευτική του πεποίθηση. Δεν ισχύει όμως αυτό, ήταν έγκλημα πάθους».




Ήταν νευρικός, δύσκολα ζητούσε συγγνώμη

Σε ένα άλλο βίντεο του ζευγαριού, που προέβαλε ο ΑΝΤ1, θύμα και δράστης παίζουν γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων.

Όπως διακρίνεται, η 17χρονη ήταν αυτή, που στη μοιραία σχέση της με τον 21χρονο έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις, εκείνος ήταν ο νευρικός της σχέσης, κρατούσε μυστικά και ζητούσε δύσκολα συγγνώμες. Ίσως όταν κατέγραφαν αυτό το παιχνίδι κανείς να μην πίστευε τα όσα τραγικά ακολούθησαν. Σήμερα, όμως, και αυτό το βίντεο μοιάζει σοκαριστικά προφητικό.