Εικόνες σοκ: Έφηβοι ξυλοκόπησαν άγρια κορίτσι στο σχολείο (video)

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που έρχονται από σχολείο, όταν μία ομάδα εφήβων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια ένα 13χρονο κορίτσι. Μάλιστα, το βίντεο διέρρευσε στα social media και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο της Μελβούρνης στην Αυστραλία και το βίντεο δημοσίευσε η «Mirror». Στα πλάνα ακούγεται η κοπέλα να ουρλιάζει από την επίθεση που δέχθηκε, ενώ μερικά μέλη της συμμορίας της είχαν κολλήσει το κεφάλι στο έδαφος και την χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές.

Όλα σταμάτησαν όταν επενέβησαν οι καθηγητές του σχολείο που διέλυσαν τον καυγά, ενώ στην ανακοίνωση της διεύθυνσης τονίζεται πως οι μαθητές που συμμετείχαν στην επίθεση έχουν αντιμετωπιστεί κατάλληλα, χωρίς να γίνεται λόγος για αποβολή τους.

Πάντως, η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε πως η κόρη της δεν μπορεί να πάει στο σχολείο, την στιγμή που τα άλλα κορίτσια που ήταν στην επίθεση βρίσκονται κανονικά στις τάξεις τους, ενώ ο πατέρας τόνισε: «Είχε μελανιές, διάσειση και δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο

Πηγή: dokari.gr

-Ad-