«Είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, τεστ DNA με τα παιδιά» – Ασφαλιστικά μέτρα από τη Μαργαρίτα

Ασφαλιστικά μέτρα κατά ενός άνδρα που ισχυρίζεται πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη εκτός γάμου, κατέθεσε η κόρη του μουσικοσυνθέτη Μαργαρίτα.

Σύμφωνα με την αίτηση, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ζητά να μην χρησιμοποιεί ο 54χρονος άνδρας το επώνυμο Θεοδωράκης.

Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη δήλωσε ότι πως στο παρελθόν είχε έρθει σε επαφή με τον Νίκο Κουρή για να εξεταστεί το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας καθώς ο ιδιος είναι ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα.

Νίκος Κουρής: Είμαι γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Από την πλευρά του ο κ. Κουρής προσερχόμενος στο δικαστήριο δήλωσε πως είναι βιολογικός γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και, προκειμένου να το αποδείξει, θα αιτηθεί τη διενέργεια τεστ DNA.

«Θα προχωρήσω σε επόμενο βήμα, με τεστ DNA με τα παιδιά, για να αποδειχτεί ότι είμαι γιος του. Υιοθέτησα το όνομα αισθανόμενος την ανάγκη να έρθω κοντά στις ρίζες μου. Ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε αποδεχτεί, δεν με αμφισβήτησε ποτέ» υποστήριξε ο κ. Κουρής.

Δήλωσε επίσης πως τέτοιου είδους δημοσιότητα δεν τον ενδιαφέρει ενώ με μία ευθεία αναφορά στην οικογένεια Θεοδωράκη ανέφερε ότι «δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο αν δεν είχε καταφερθεί η οικογένεια του κ. Θεοδωράκη εναντίον μου».

-Ad-