«Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη», λέει για τον Δημήτρη Κόκοτα η Ματίνα Παγώνη

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έμφραγμα και ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

«Ένα εξάμηνο περίπου αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται», είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Mega, αναφερόμενη στην πορεία της υγείας του τραγουδιστή.

«Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη από την αρχή με τις επιπλοκές, που η ομάδα των γιατρών προσπάθησε και προσπαθούν να αποκαταστήσουν. Χρειάζεται χρόνο ακόμα, για αυτό και όταν ρωτηθήκαμε αν θα πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης είπαμε ότι δε θα πάει προς το παρόν, θα παραμείνει στο νοσοκομείο, θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο για να τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα και να μπορέσει σιγά-σιγά να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά. Τα περιστατικά από τη μονάδα εντατικής θεραπείας πάνε μετά στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, παραμένουν και εκεί αρκετό διάστημα, παρακολουθούνται και μετά πάνε σπίτι τους», ανέφερε αρχικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «ένα εξάμηνο περίπου αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται. Τώρα, είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί μπορούν να πηγαίνουν οι συγγενείς του περισσότερες ώρες. Είναι περισσότερο κοντά του. Έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνει για να αξιολογείται και η πορεία της κατάστασης».