Διαμαρτυρία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησαν εχθές οι ευρωβουλευτές της LEFT.
Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της LEFT, Κώστας Αρβανίτης αναφέρει τα εξής:
🔻Οι ευρωβουλευτές της LEFT πραγματοποιήσαμε φωτογραφική διαμαρτυρία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
🔻Η συμμαχία ΝΔ-Ακροδεξιάς-RENEW δεν επιτρέπει στον Επίτροπο Μεταφορών να δώσει απαντήσεις στην Ολομέλεια αλλά τη δική μας φωνή δεν μπορούν να τη φιμώσουν.
🔻Με τη σημερινή δράση μας στο Στρασβούργο δηλώνουμε ότι το έγκλημα και η συγκάλυψη των Τεμπών δεν θα ξεχαστούν μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
🔻Η Left επιμένει και επανέρχεται στην πρότασή της να κληθεί ο κ. Τζιτζικώστας ενώπιον της Ολομέλειας, για να εξηγήσει τι έχει γίνει από το 2023 στον ελληνικό σιδηρόδρομο και ποιος εγγυάται σήμερα την ασφάλεια επιβατών και εργαζόμενων.
🔻Σήμερα οι ευρωβουλευτές της LEFT πραγματοποιήσαμε φωτογραφική διαμαρτυρία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
🔻Η συμμαχία ΝΔ-Ακροδεξιάς-RENEW δεν επιτρέπει στον Επίτροπο Μεταφορών να δώσει απαντήσεις στην Ολομέλεια αλλά τη δική μας φωνή δεν μπορούν να τη φιμώσουν.… pic.twitter.com/OW8dzgYbD9— Kostas Arvanitis 🔻 (@kostarvanitis) March 11, 2025