Έκαναν challenge στο Tik Tok και έπεσαν μπροστά στις ρόδες αυτοκινήτου

Παρά τον σάλο που ήδη έχει δημιουργηθεί με τα παιχνίδια – θανάτου στα social media, ένα challenge στο Tik Tok που παρακινεί χρήστες να πετάγονται μπροστά σε αυτοκίνητα εξακολουθεί να προκαλεί «πονοκέφαλο« σε οδηγούς στον Βόλο.

Το βράδυ του Σαββάτου (21.05.2022), όπως μεταδίδει το TheNewspaper.gr, τρεις ανήλικοι -12, 14, και 17 ετών- και οι γονείς τους συνελήφθησαν στο Βόλο, καθώς τα παιδιά πεταγόντουσαν στον δρόμο για… πλάκα. Οι ανήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της επικίνδυνης παρέμβασης στην οδική συγκοινωνία, ενώ οι γονείς τους συνελήφθησαν για παραμέληση ανηλίκων.

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, τα παιδιά πετάγονταν στον δρόμο περνώντας σε πολύ κοντινή απόσταση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, προκειμένου να ζήσουν… οριακά και βιντεοσκοπούσαν τις προσπάθειές τους για να ανεβάσουν το βίντεο στο Tik Tok!

Το επικίνδυνο αυτό “παιχνίδι” έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αστυνομίας, η οποία περιπολεί και δέχεται καταγγελίες, προκειμένου να προλάβει ένα μοιραίο γεγονός.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, εκτός από αυτές τις τρεις συλλήψεις, προ ολίγων ημερών είχαν γίνει άλλες έξι…

Με πληροφορίες από TheNewspaper.gr

-Ad-