Έκκληση από την θεία της 12χρονης: Σταματήστε να δημοσιεύετε φωτογραφίες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν φρικιαστική ιστορία με τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο ανήλικο κορίτσι στα Σεπόλια. H θεία του 12χρονου κοριτσιού, η γυναίκα που κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει στο κορίτσι μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Πρωινό μας», τονίζοντας ότι τώρα κύριο μέλημά της είναι να προστατευτούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα και την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια» είπε η γυναίκα.

«Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό τους και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των παιδιών… Σας διαβεβαιώνω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους», ανέφερε η 62χρονη συγγενής τους.

Τέλος, η θεία της 12χρονης έκανε έκκληση σε όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών, κλείνοντας με την φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στην δουλειά όλων σας».