Εκλαψε η Πάτρα με το θάνατο του Γιώργου Μασούρα – Το σημείο της τραγωδίας

Δεν το χωράει ο νους της πατραϊκής κοινωνίας πως έφυγε από τη ζωή ο 27χρονος Γιώργος Μασούρας.

Ο 27χρονος, ιδιαίτερα αγαπητός νέος στην Πάτρα, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρα 13/03/2023, στο κέντρο της πόλης.

O Γιώργος Μασούρας οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κινούμενος επί της οδού Κορίνθου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 5.20 το πρωί έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος και την πρόσκρουση του σε τσιμεντένια κολώνα, στο ύψος της Καρόλου. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε στα τραύματά του.

Έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Ο 27χρονος Γιώργος, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Νίκου Μασούρα και του νυν φυσικοθεραπευτή της ομάδας του Απόλλωνα, που παλαιότερα αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, Άγγελου Μασούρα. Ο ίδιος ο 27χρονος είχε παίξει στο παρελθόν μπάσκετ στην Παναχαϊκή και στη ΣΕΦΑ Ανδραβίδας.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει τις δυο μεγάλες ομάδες της πόλης και μάλιστα στον Απόλλωνα, όπως πληροφορείται το pelop.gr ακυρώθηκε δείπνο που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη, για τη σύσφιξη των σχέσεων και το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε, έπειτα από τη σημαντική νίκη επί του Ιωνικού, το Σάββατο στο κλειστό της Περιβόλας.

O Απόλλων Πάτρας στην ανακοίνωσή του σημείωσε πως έπεσε «Βαρύ πένθος στην οικογένεια μας», ενώ η Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση έκανε λόγο «Οδύνη και θλίψη για το ξαφνικό “αντίο” του Γιώργου Μασούρα». Ενώ, για το χαμό του νεαρού αθλητή εξέδωσε ανακοίνωση και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Εκλαψε η Πάτρα με το θάνατο του Γιώργου Μασούρα - Το σημείο της τραγωδίας Εκλαψε η Πάτρα με το θάνατο του Γιώργου Μασούρα - Το σημείο της τραγωδίας Εκλαψε η Πάτρα με το θάνατο του Γιώργου Μασούρα - Το σημείο της τραγωδίας Εκλαψε η Πάτρα με το θάνατο του Γιώργου Μασούρα - Το σημείο της τραγωδίας

Πηγή: pelop.gr