Έκλεψαν τέφρα νεκρού παιδιού – Συγκλονίζουν οι γονείς: «Βοηθήστε μας» (pic)

Ένα ζευγάρι επισκεπτών στην Κύπρο κατήγγειλε την κλοπή ενός ξύλινου κουτιού το οποίο περιέχει την τέφρα του νεκρού παιδιού τους.

Το ζευγάρι απευθύνει έκκληση προς το κοινό για παροχή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, το κουτί κλάπηκε μεταξύ των ωρών 5.00 και 5.20 την Παρασκευή το απόγευμα, από το αυτοκίνητο ενοικιάσεως που χρησιμοποιεί το ζεύγος τουριστών, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων εστιατορίου στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη.

Αφού παραβιάστηκε το όχημα με σπάσιμο του τζαμιού της πόρτας του συνοδηγού, κλάπηκαν από το αυτό τρεις υφασμάτινες τσάντες, που περιείχαν είδη ρουχισμού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και το ξύλινο κουτί με την τέφρα του παιδιού του ζεύγους.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του αναφερόμενου ξύλινου κουτιού, σημειώνοντας πως στο κουτί υπήρχε η επιγραφή «DENNIS 2000 – 2019».

Σημειώνεται ότι σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η οικογένεια παραθέτοντας στοιχεία επικοινωνίας, ζητούν βοήθεια και εύχονται «ο κλέφτης να έχει αισθήματα και να επιστρέψει το κουτί».

Η ανάρτηση:

«Λήστεψαν το αυτοκίνητο μας χτες (Παρασκευή) στο παρκινγκ διπλά στο “Κάλυμνος beach”. Μέσα σε μια από τις κλοπιμαίες τσάντες βρισκόταν εάν ξύλινο κουτί με τις στάχτες του γιου μας που πέθανε πριν 5 μήνες. Στο κουτί έγραφε το όνομα του γιου μας “Dennis” και την ημερομηνία 2000-2019.

Ελπίζουμε πως ο κλέφτης έχει αισθήματα και μας επιστρέψει το κουτί. η μπορεί κάποιος να το βρει πετάμενο στο δρόμο. Αν μπορείτε να μας βοηθήσετε καλέστε με στο: 0046 767642236 η στο email: [email protected]

Υπάρχει αμοιβή για οποίον το βρει. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο «Κάλυμνος». Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να πάρουμε πίσω το γιο μας!!! Μαμά & μπαμπάς».