Έκρηξη Χρυσοχοϊδη: «Ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με τις βαριές κατηγορίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί ακραίας καταστολής.

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί αναβίωσης σκοτεινών εποχών, ακραίας καταστολής και κατάλυσης του κράτους δικαίου.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντιπαραβάλει τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το τελευταίο διάστημα και επισημαίνει ότι «ακραία καταστολή είναι οι τραμπούκοι να εξουσιάζουν πανεπιστήμια, οι απόλυτες μειοψηφίες πλατείες και γειτονιές, οι εγκληματίες περιοχές ολόκληρες. Καταλύεται το κράτος δικαίου στα άβατα, στο Μενίδι, στην ΑΣΟΕΕ, στην ανοχή της παραβατικότητας, στην δικαιολόγηση της βίας. Κι είναι ταυτόχρονα όλα μαζί, σκοτεινή εποχή, ακραία καταστολή και κατάλυση του κράτους δικαίου να καίγεται η Αθήνα κάθε 17 Νοέμβρη, η Πατησίων κάθε Σαββατοκύριακο, και να μην ξέρεις αν θα βρεις την πόρτα σου παραβιασμένη όταν γυρίζεις σπίτι».

Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «ακραία ανυπόφορη και σκοτεινή ήταν η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας. Δεν την ξεχνάμε. Την αλλάζουμε».