Εξαφάνιση 15χρονης: «Έβαψαν τα μαλλιά της και άνοιξαν τρύπες στη μύτη» – Τι λέει η μητέρα της

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 15χρονης στο Περιστέρι βγαίνουν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της, ο οποίος τονίζει πως τα άτομα που ήταν μαζί με την ανήλικη, της άλλαξαν την εμφάνιση, ενώ φέρεται να ήθελαν να την παντρέψουν.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε πως «μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της από τον κ. Γιανόπουλο (σ.σ πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού), της έβαψαν τα μαλλιά και έκαναν τρύπες στη μύτη της, ενώ της έβαλαν τσιγγάνικα ρούχα».

Παράλληλα, δήλωσε πως υπάρχουν λάθη στην υπόθεση από την μεριά της Αστυνομίας, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο «την υπόθεση χειρίστηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα και για αυτό έχει δεμένα τα χέρια του εισαγγελέα».

«Να σε παντρέψουμε με έναν δικό μας»

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Γεωργίου αναφέρθηκε στον 22χρονο με τον οποίο έχει σχέση η 15χρονη και δήλωσε πως είναι «παντρεμένος με δύο παιδιά. Είπε ότι δέρνει την γυναίκα του και την έχει για του φέρνει λεφτά. Αυτήν (σ.σ. την 15χρονη) αγαπάει και κάτι τέτοια».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα στην οποία έμενε η 15χρονη όσο καιρό είχε εξαφανιστεί, φέρεται να είπε στην ανήλικ πως «πρέπει να σε παντρέψουμε με έναν δικό μας να σου βγάλουμε και ταυτότητα».

«Μη δίνεις σημασία» είπε καθηγητής

Στην εκπομπή «Tlive» μίλησε και η μητέρα της 15χρονης, η οποία κατηγόρησε το σχολείο στο οποίο πηγαίνει το παιδί, καθώς σύμφωνα με την ίδια, όχι μόνο δεν υπήρξε ενημέρωση για τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της ανήλικης, αλλά γυμνασιάρχης και καθηγητές φέρεται να εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί σε σχετικές ανησυχίες των γονιών.

«Το σχολείο δεν ενημέρωσε για τις αλλαγές στη συμπεριφορά της, έκανε απουσίες δύο μήνες και έπεσαν οι βαθμοί. Ο πατέρας της πήγε να ρωτήσει και ένας καθηγητής του είπε “μη δίνεις σημασία”», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, το παιδί της είναι ακόμη στο Παίδων, ενώ δεν έχουν μεγαλύτερη επικοινωνία ακόμη, γιατί κανένας ψυχολόγος δεν έχει δει την 15χρονη μέχρι στιγμής.

-Ad-