Εξαφάνιση 19χρονης: «Δώστε μου 5.000 ευρώ και η Άρτεμις θα γυρίσει»

Έχουν περάσει 32 μέρες από την εξαφάνιση της Αρτέμιδας από το Κορωπί και οι έρευνες δεν έχουν οδηγήσει ακόμα στα ίχνη της 19χρονης. Οι Αρχές επικεντρώνουν την έρευνα στην περιοχή της Κάντζας, αλλά και ακόμη πολύ κοντά στην Αττική, όπου τις τελευταίες μέρες υπήρξαν πληροφορίες για το κορίτσι.

Η Άρτεμις ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει σε γνωστό πολυκατάστημα, ώστε να κάνει αίτηση για δουλειά. Όμως δεν έφτασε ποτέ εκεί και τα ίχνη της έχουν εξαφανιστεί από τότε, εντείνοντας την αγωνία των δικών της. Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Α. Ντούγκας ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία ότι η Άρτεμις χρησιμοποιούσε το κινητό της και μετά την εξαφάνισή της. Το σίγουρο είναι ότι δεν συνομιλούσε τηλεφωνικά με κάποιον, αλλά πιθανόν να έκανε βιντεοκλήση μέσω facebook ή Instagram. Επίσης ο κ. Ντούγκας αποκάλυψε και το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έστειλε άγνωστη στον αδελφό της Αρτέμιδας. Όπως είπε μία άγνωστη γυναίκα έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό του αδελφού της 19χρονης στο οποίο έδειχνε ενδιαφέρον για τις έρευνες.

Ρωτούσε συγκεκριμένα αν έχουν κάποιο νέο για το κορίτσι, ότι καταλαβαίνει την αγωνία τους και τους διαβεβαίωνε πως αν μάθαινε κάτι θα επικοινωνούσε και πάλι μαζί τους. Έπειτα από τρεις μέρες ο αδελφός της αγνοούμενης έλαβε ένα νέο μήνυμα από τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό που ανέφερε: «Σας είπα ψέματα ότι δε γνωρίζω κάτι για την Αρτέμιδα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί θα κινδυνέψει και η δική μου ζωή, μέχρι το βράδυ βάλτε 5.000 ευρώ στον συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και το πρωί η Άρτεμις θα είναι στο σπίτι σας».

Η οικογένεια μαζί με τον δικηγόρο της απευθύνθηκαν στην αστυνομία και, μετά από υποδείξεις των αρχών, ζήτησαν από τη μυστηριώδη γυναίκα να τους δώσει στοιχεία ότι η Άρτεμις είναι μαζί της και είναι καλά.

Η γυναίκα δεν έδωσε καμία απάντηση, αντίθετα έστειλε νέο μήνυμα στο οποίο ανέφερε πως γνωρίζει ότι οι 5.000 ευρώ είναι πολλά χρήματα και πως αν της έδιναν 2.500 η Άρτεμις θα επέστρεφε στο σπίτι της.

Πλέον η οικογένεια θα καταθέσει μήνυση για εκβιασμό κατ΄ αγνώστων. Ο δικηγόρος της οικογένειας έκανε έκκληση σε όποιον είδε την Αρτέμιδα στην περιοχή της Κάντζας, κοντά στο Μετρό στις 16 Οκτωβρίου ή νωρίτερα, οπότε και διακόπτεται το σήμα από το κινητό της τηλέφωνο να επικοινωνήσει με την οικογένεια έστω και ανώνυμα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι αυτήν την ώρα έρευνες πραγματοποιούνται σε περιοχή εκτός Αττικής, αλλά πολύ κοντά στο Λεκανοπέδιο, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία που αφορούν στην τύχη της Αρτέμιδας.

-Ad-