Εξαφάνιση Μαντλίν: Βέβαιοι οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό της σορού της

Την πεποίθηση πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να βρεθεί η σορός της, εκφράζουν οι αστυνομικοί ξεκίνησαν νέες έρευνες, κοντά στο σημείο που εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή, η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 23/5, έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση έρευνας στην Πορτογαλία, κοντά στο φράγμα Αράντε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Skynews, Βρετανός αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Τζιμ Γκαμπλ δηλώνει «πιστεύω ξεκάθαρα ότι κάτι ξέρουν».

«Η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι Αρχές στις ανακοινώσεις τους υπονοεί ότι είναι σίγουροι πως η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή. Ωστόσο, δείχνουν αρκετά σίγουροι για τις έρευνες που κάνουν τώρα και για τον ενδεχόμενο εντοπισμό της σορού της», συμπλήρωσε.

Παράλληλα συμπληρώνει πως ο δολοφόνος της Μαντλίν είτε είναι ο Μπρούκνερ είτε κάποιος άλλος δε θα μπορούσε να ξεφορτωθεί την σορό της πλήρως.

«Έστω και ένα μικρό κομμάτι οστού να βρούμε, η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που θα μπορούμε σίγουρα να κάνουμε εξέταση DNA» συμπλήρωσε.

Αξιωματικοί από Πορτογαλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο επιβλέπουν τις έρευνες, ενώ στο σημείο έχουν επιστρατευτεί έως και δύτες.

-Ad-