Εξαφάνιση Νικόλα: Εξετάζεται πλέον και η ανθρωποκτονία

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του ο Νικόλας Θεοδωρίδης ακόμη αναζητείται.

Πλέον, η υπόθεση της εξαφάνισης του 20χρονου ιπτάμενου φροντιστή κινείται με νέα δεδομένα, καθώς το τμήμα Ειδικής Διαχείρισης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναλαμβάνει να διερευνήσει όλα τα στοιχεία. Το σενάριο της ανθρωποκτονίας εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Στο μεταξύ, έχει παραγγελθεί άρση τραπεζικού απορρήτου, ενώ κατατέθηκε και αίτημα άρσης των επικοινωνιών σε δύο εφαρμογές, Viber και Whatsapp.

«Η άρση του τραπεζικού απορρήτου αναμένεται να μας οδηγήσει στις κινήσεις του Νικόλα από τη μέρα της εξαφάνισής του μέχρι και σήμερα. Οι δύο πλατφόρμες επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Νικόλας θα μας δώσουν, επίσης, κάποια στοιχεία, για να μπορέσουμε να δούμε αν ήρθε σε επικοινωνία με κάποια πρόσωπα που δε γνωρίζουμε μέχρι τώρα» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας του 20χρονου, Χαράλαμπος Τσιανάκας.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που διατάχθηκε αμέσως μετά την εξαφάνιση του νεαρού, δεν προέκυψαν στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 20χρονου Νικόλα Θεοδωρίδη χάθηκαν στις 26 Νοεμβρίου 2019. Είχε πει στους γονείς του ότι θα πήγαινε για δουλειά στο Μιλάνο. Ωστόσο, το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στο λιμάνι της πόλης Άλμποργκ στη Δανία. Από εκεί κι έπειτα, το κινητό του έκλεισε και οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του ήταν αδύνατη. Η οικογένεια του φοβάται ότι επιτήδειοι παγίδευσαν τον Νικόλα μέσα από το διαδικτυακό παιχνίδι που έπαιζε για ώρες πριν εξαφανιστεί και τον παρέσυραν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία. Ο τελευταίος που μίλησε με τον Νικόλα, ήταν ένας συμπαίκτης του στο παιχνίδι. Του έστειλε μια φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο και του είπε ότι πηγαίνει στη Δανία.

Πηγή: «Αλήθειες με τη Ζήνα»

-Ad-