Έξαλλη η Ακρίτα στο facebook: «Δεν χρησιμοποιώ λιμουζίνες»

Δείτε το λόγο που η έγινε έξαλλη με ένα χρήστη του twitter. Η οργισμένη απάντηση…

Ένας χρήστης του twitter κατηγόρησε την Έλενα Ακρίτα ότι ταξίδεψε στο Λονδίνο και κυκλοφορούσε με λιμουζίνα.

Η Ελενα Ακρίτα από την πλευρά της σχολίσε την ανάρτηση χαρακτηρίζοντας τον χρήστη του twitter «καρικατούρα ανθρώπου που ανωνύμως συκοφαντεί», έγραψε ότι ούτε λιμουζίνες χρειάζεται ούτε λιμουζίνες πληρώνει και ότι χρησιμοποιεί το Μετρό του Λονδίνου.

Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα:

Νάτη νάτη πετιέται κι η κάθε καρικατούρα ανθρώπου που ανωνύμως συκοφαντεί. Ούτε λιμουζίνες χρειάζομαι, ούτε λιμουζίνες πληρώνω: μια χαρά το παίζω στα δάχτυλα το tube του Λονδίνου. Ως καλεσμένη της Ελληνικής Βιβλιοφιλικής Κοινότητας στο Λονδίνο για το βιβλίο μου ‘Τα τάπερ της Αλίκης’, οι υπεύθυνοι κάλυψαν (όπως κάνουν σε όλους τους συγγραφείς) τα εξοδα ταξιδιού, διαμονής και μετακίνησης από/προς Heathrow. Με τον Filippos Charalampidis που είμαστε στη φωτό, γνωριστήκαμε, γίναμε φίλοι στο fb και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε στο Λονδίνο, γιατί είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας.

Α και κάτι τελευταίο τοσοδούλι ανθρωπάκι. Όταν ταξιδεύω θα χρησιμοποιώ αυτοκίνητο, ποδήλατο, πατίνι, ταξι ή ό,τι άλλο γουστάρω χωρίς να σου ζητήσω την άδεια. Εκτός αν πληρώνω με την πιστωτική σου και σε επιβαρύνω. Αυτά για την ώρα, πάω τώρα να αγοράσω μια ροζ πουά Bentley.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10157170823674177

-Ad-