Έξαλλος ο Ερντογάν με Ντράγκι: Κλήθηκε για εξηγήσεις ο Ιταλός πρέσβης

Η Τουρκία κάλεσε τον πρεσβευτή της Ιταλίας στη χώρα στο υπουργείο Εξωτερικών, μετά το σχόλιο που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μεταδίδει το τουρκικό κρατικό πρακτορείο Anadolu.

Την ίδια ώρα, Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, καταδικάζει τις δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα σχόλια» προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Καταδικάζουμε έντονα την απαράδεκτη λαϊκιστική ρητορική του διορισμένου πρωθυπουργού της Ιταλίας Ντράγκι και τις άσχημες και παράλογες δηλώσεις του για τον εκλεγμένο Πρόεδρό μας», σχολίασε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχετικά με τις δηλώσεις του Μάριο Ντράγκι.

Νωρίτερα, ο Μάριο Ντράγκι κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο ότι εξευτέλισε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατά την επίσκεψή της στην Τουρκία και είπε ότι είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με τους «δικτάτορες».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απεργία ΣΑΤΑ: Πότε «τραβούν χειρόφρενο» τα ταξί στην Αθήνα
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΥΠΑ: Επιδότηση 17.000 ευρώ σε ανέργους – Οι προϋποθέσεις
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ! Σκότωσε με 35 μαχαιριές τη σύντροφό του και την εγκατέλειψε δίπλα στο 2 ετών παιδί τους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025