Έξαλλος ο Μπιμπίλας με Kούγια: «Το κάνει επίτηδες, να του βάλουν φρένο»

Ένα ακόμα μέτωπο «άνοιξε» ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη δίκη Λιγνάδη, όταν αναφέρθηκε στον Σπύρο Μπιμπίλα -αποκαλώντας τον με λάθος επίθετο- και τον Πασχάλη Τσαρούχα.

«Η υπόθεση Λιγνάδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους που δεν υπήρχαν πουθενά, ακόμα και τον Μπίμπιλα τον είδα να κάνει διαφημίσεις. Τον Τσαρούχα να συμμετέχει σε σίριαλ που είχα να τον δω πολλά χρόνια. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την υπόθεση για τους δικούς του σκοπούς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια.

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό, απαντώντας στα λεγόμενα του ποινικολόγου. «Με έκπληξη με πληροφόρησαν θεατές γι’ αυτό που έχει πει ο κύριος Κούγιας. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος το όνομά μου για να με μειώσει, διότι έχει μιλήσει μαζί μου και ξέρει πολύ καλά ότι δε με λένε Μπίμπιλα, αλλά Μπιμπίλα. Το κάνει επίτηδες για μειωτικούς λόγους» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Και πρόσθεσε: «Χρησιμοποιεί και πράγματα που πρέπει από τον δικηγορικό σύλλογο να του βάλουν ένα φρένο. Εγώ και ο κύριος Τσαρούχας είμαστε εκλεγμένοι από το σώμα των Ελλήνων ηθοποιών, δεν είμαστε διορισμένοι όπως ο πελάτης του από καμία κυβέρνηση. Θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την τακτική διότι υπάρχουν και δικαστήρια. Εγώ θα συμβουλευτώ τους νομικούς μου συμβούλους για το τι θα κάνω από εδώ και κάτω για να σταματήσει ο κύριος Κούγιας τον λάθος δρόμο που έχει πάρει».