Εξάρχεια-Capital controls: Η αθλιότητα της ΝΔ ηττήθηκε! (pic)

Πρωί-πρωί (Δευτέρα 26/08) με την… αυγή έγινε γνωστή στα μίντια η «επιχείρηση σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια.

Μια είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αρχικά συνοδεύτηκε με πολλά «μπράβο» και «επιτέλους».

Ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα και έβλεπαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με γυναικόπαιδα να κλαίνε και να «τρέμουν», το παιχνίδι γύρισε.

Σχόλια ΟΡΓΗΣ, άρθρα θλίψης (ακόμη και από βαμμένους μπλε), αφιερώματα διεθνώς. Με λίγα λόγια καταστάσεις που έκαναν για ακόμη μία φορά την Ελλάδα διεθνώς ρεζίλι.

Και τότε, ανέλαβε ξανά δράση ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΝΔ! «Πλήρης άρση των capital controls»… σε λίγο ανακοινώνει ο Πρωθυπουργός! Ε, και; Το ανακοίνωσε. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα πλήρως προετοιμασμένο βήμα, η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ τους δεν ξεχάστηκε…

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα trends των social media, τα #εξάρχεια βρίσκονται μεταξύ 1ης και 2ης θέσης, σε αντίθεση με τα #capitalcontrols.

Με άλλα λόγια… Η αθλιότητα της ΝΔ ηττήθηκε!

*** Για τον εμετικό κ. Μπαλάσκα και τα «σκουπίδια» τι να πρωτοπεί κανείς. Ας τον ενημερώσει κάποιος μόνο ότι η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να γυρίσει και προς το μέρος του…

*** Φτάνει πια με την υποκρισία κ. Μητσοτάκη… Σήμερα, η «επιχείρηση» σκούπα στα Εξάρχεια, απέδειξε πως η αλληλεγγύη σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν απλά μια φωτογραφία για λίγα like! Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος….