Εξιχνιάσθηκε το έγκλημα: Ποιος σκότωσε τον άνδρα που βρέθηκε στο καμένο σπίτι

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 81χρονου, η οποία διαπράχθηκε την 24-8-2020 στο Πέραμα Αττικής και στην αρχή έμοιαζε με ατύχημα λόγω πυρκαγιάς στο σπίτι του.

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες της 24-8-2020 , κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος, γνωστός του θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή. Κατά τη διάρκεια που ερευνούσε την οικία, το θύμα επέστρεψε και ο δράστης τον κτύπησε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε αφαιρώντας και το προαναφερόμενο όχημα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος.