Εξώδικο Μπογδάνου στην «Ελληνοφρένεια»

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε εξώδικο στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

Ο κ. Μπογδάνος ζητά από τους συντελεστές της εκπομπής να ανακαλέσουν το χαρακτηρισμό «ρουφιάνο», που αποδόθηκε στον βουλευτή, για την υπόθεση του στελέχους του ΠΑΜΕ, που συγκρούστηκε με άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, και το όνομα του έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη δημοσιότητα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εξώδικο: «το συγκεκριμένο απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής εξυπηρετούσε μια και μόνο σκοπιμότητα: την άνευ ορίων εξύβριση και συκοφάντησή μου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ως άνω ραδιοφωνικής εκπομπής αναφέρονται κατ’ επανάληψη στο ονοματεπώνυμό μου, εξυβρίζοντας με και συκοφαντώντας με. Συνεπώς, το σύνολο του εν λόγω αποσπάσματος ραδιοφωνικής εκπομπής είναι άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, καθώς εμπεριέχει ευθείες ύβρεις, διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις μου και, εν γένει, κάθε παράγραφος του επιδιώκει τη συκοφάντηση μου.

Άλλωστε, το ανωτέρω απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής δεν αποτελεί τη μοναδική προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου και προσβολής της προσωπικότητάς μου από πλευράς σας, δεδομένου ότι η ραδιοφωνική εκπομπή σας έχει κατ’ επανάληψη αναφερθεί με υβριστικό και συκοφαντικό τρόπο στο πρόσωπό μου».