Έκτακτη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα από τις 12:00 ως τις 18:00 στις Γραμμές 1 (Κηφισιά – Πειραιάς), 2 και 3 του Μετρό και στο Τραμ ύστερα από ομόφωνη απόφαση όλων των Σωματείων των εργαζόμενων της ΣΤΑΣΥ μετά τον θανάσιμο τραυματισμό εργαζομένου σήμερα το πρωί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:
Σας ενημερώνουμε, πως σήμερα Τετάρτη 26/11 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη στάση εργασίας από τις 12:00 ως τις 18:00 στις Γραμμές 1 (Κηφισιά – Πειραιάς), 2 και 3 του Μετρό και στο Τραμ.
Επτά προσαγωγές
Σε επτά προσαγωγές από το συνεργείο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά για τον θανάσιμο τραυματισμό – εργατικό ατύχημα υπαλλήλου αρχιτεχνίτη προχώρησαν οι Αρχές, σύμφωνα με το cnn.gr.
Το τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/11) σε επισκευαστική βάση της ΣΤΑΣΥ στον Πειραιά, όταν ένας τεχνίτης καταπλακώθηκε από μηχάνημα.
Ο θανάσιμος τραυματισμός του αρχιτεχνίτη τροχαίου υλικού της ΣΤΑ.ΣΥ., επήλθε κατά τη διάρκεια εργασιών, όπως έκανε γνωστό η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι Αρχές σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ.
















