EKTAKTO: Τροχαίο με ντελιβερά σε διασταύρωση «καρμανιόλα»

Στο νοσοκομείο τραυματισμένος διακομίστηκε ο άτυχος ντελιβεράς – «Πρέπει να γίνει κυκλικός κόμβος στο σημείο…», λένε οι περίοικοι στο LamiaReport.

Το τροχαίο έγινε στις 2:30′  το μεσημέρι στη συμβολη των οδών Φραντζή και Λ. Ελευθερίας, στο Παγκράτι Λαμίας, όταν το μηχανάκι του ντελιβερά συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός δικυκλιστής κατέβαινε κανονικά την οδό Φραντζή, ενώ ο ηλικιωμένος οδηγός του BMW ερχόταν από την Λ. Ελευθερίας, που έχει STOP, με κατεύθυνση προς Ρεβένια.

Από τη σύγκρουση ο ντελιβεράς τραυματίστηκε, ωστόσο γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος. Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία, κάποια από αυτά θανατηφόρα.

Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε το εικονισματάκι που υπάρχει στο σημείο, στη μνήμη του συμπολίτη μας Θωμά Μπρέκη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο «καρμπόν», λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

«Γίνονται πάρα πολλά και σοβαρά τροχαία εδώ. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει κυκλικός κόμβος να σωθούν ζωές….», λένε οι περίοικοι στο LamiaReport.