Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Είναι νάρκισσος σαν τον Μπάμπη»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την εκτέλεση του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Το προφίλ του 44χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό σκιαγράφησε η πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει μια κόρη.

Το παρατσούκλι του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό ήταν «ο ωραίος Τζόρτζ», με την πρώην σύντροφό του να εξηγεί στην εκπομπή LiveNews πως ο φερόμενος ως δολοφόνος πρόσεχε ιδιαιτέρως την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ μάλιστα αναφέρει πως «είναι νάρκισσος σαν τον Μπάμπη», τον πιλότο που δολοφόνησε τη νεαρή σύζυγό του στα Γλυκά Νερά.

Αυτό εξηγεί και τη συμπεριφορά του 44χρονου, ο οποίος βασίστηκε στην εξωτερική του εμφάνιση για να μπορέσει να παρεισφρήσει στον κόσμο της showbiz, μέσω της πρώην συντρόφου της, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να φτιάξει το δικό του δίκτυο στον κόσμο της νύχτας.

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο άνθρωπος αυτός θα ήταν σε θέση να σκοτώσει με τόση ευκολία, αν και εγώ θα μπορούσα σήμερα να μην είμαι σε θέση να σας μιλάω αφού, στο παρελθόν με είχε κακοποιήσει χτυπώντας με στο σώμα και στο πρόσωπο. Τον είχα καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία χωρίς να φοβηθώ. Μου είχε σπάσει το χέρι και τη μύτη γιατί του είχα ζητήσει να με αφήσει ήσυχη να μεγαλώσω το παιδί μου μόνη μου. Αν όντως εμπλέκεται σε αυτή την φρικτή δολοφονία είναι λυπηρό και στενάχωρο για το παιδί μου», είπε αρχικά η σύντροφό της.

«Όταν τον γνώρισα, δεν ήξερα τίποτα για εκείνον. Είναι ένας πάρα πολύ όμορφος άντρας και ελκυστικός όμως, η περίπτωσή του είναι παρόμοια με αυτή του Μπάμπη του πιλότου που σκότωσε την Καρολάιν, νάρκισσο τον είχαν χαρακτηρίσει».

«Στη φυλακή έμεινε 13 χρόνια. Πίστευα πως θα έχει αλλάξει χαρακτήρα και θα έχει σωφρονιστεί και δεν θα κατέληγε πάλι στα ίδια. Πέρσι μάλιστα, είχε δώσει πανελλήνιες και είχε περάσει στην γυμναστική ακαδημία και ήταν περήφανος γι’αυτό. Δεν θέλουμε πια να έχουμε καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε εγώ ούτε το παιδί μου. Μεγάλωσα το παιδί χωρίς καμία βοήθεια. Ακόμα και η επαγγελματική μου πορεία πήγε πολύ πίσω εξαιτίας της κακής του φήμης. Όταν μαθεύτηκε το παρελθόν μου με κοίταζαν περίεργα λες και εγώ ήξερα για τη δράση του. Όταν έμαθα την αλήθεια απομακρύνθηκα αμέσως και τότε ήταν που άρχισε να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Τον κατήγγειλα και ζήτησα τη βοήθεια της αστυνομίας, η οποία μάλιστα με είχε ενημερώσει πως ο ίδιος είχε φτάσει μέχρι και στο σημείο να μου κόψει τα φρένα της μηχανής μου. Σε εμένα παρουσιαζόταν ως άγγελος, ένας άντρας που πάντα πρόσεχε την εμφάνισή του και την στάση του μπροστά σε φίλους και γνωστούς».