Εκτός Europa League και o ΠΑΟΚ – Ήττα από την Ομόνοια

Ο ΠΑΟΚ πήγε στην Κύπρο για να πάρει τη νίκη που θα τον έφερνε κοντά στην πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά τελικά έχασε και αποκλείστηκε.

«Να παίξουμε σαν να μην υπάρχει αύριο», ζήτησε από τους παίκτες του ο Πάμπλο Γκαρσία με όσα έλεγε την Τετάρτη, αλλά αυτοί δεν μπήκαν με αυτή τη λογική στο ματς. Κάτι που αποδείχθηκε τόσο από τη χαμένη ευκαιρία των Κύπριων στο 2′ από το λάθος του Ζίβκοβιτς, όσο -κυρίως αυτό φυσικά- από το 1-0 στο 9′ μετά το σουτ του Κακουλή εντός περιοχής, σε μια φάση που η άμυνα δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα.

Ήταν ένα σοκ για τον ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι άργησε να αντιδράσει, έχοντας την πρώτη του καλή στιγμή στο 23′ με το σουτ του Ζίβκοβιτς, για να ακολουθήσει στο 34′ το δοκάρι του Κρέσπο σε κοντινή κεφαλιά. Οι Θεσσαλονικείς είχαν πάρει μέτρα στο γήπεδο, πίεζαν την Ομόνοια και τελικά βρήκαν τη λύση στο 39′, όταν μετά από υπέροχη συνεργασία η μπάλα κατέληξε στον Τζόλη, ο οποίος εκτέλεσε εντός περιοχής για το 1-1.

Σκορ που θα μπορούσε να γίνει 1-2 ή 2-1 στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αλλά αρχικά ο ΠΑΟΚ με τον Καντουρί (47′) και στη συνέχεια η Ομονοια με τον Σένε (50′), είχαν τεράστιες ευκαιρίες (δοκάρι οι Κύπριοι).

Περισσότερα σε λίγο…

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Χουμποτσάν, Λανγκ, Κούσουλος (59′ Γκόμες), Κίκο (59′ Λέτσιακς), Λοϊζου, Τζιονή, Γκόμεθ, Κακουλή (21′ Σεχού), Σένε (59′ Ντούρης).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Ουαγκέ (46′ Γιαννούλης), Τσιγγάρας (79′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Σβαμπ (46′ Μουργκ), Τζόλις, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

-Ad-