Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο πρώην διευθυντής τη ΚΟ του κόμματος μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται πως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πρότεινε δημοψήφισμα για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή 14/6 ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Αν ανοίξουν οι διαδικασίες σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων τότε βεβαίως και θα συμμετάσχουμε και η επιλογή προέδρου θα πρέπει να γίνει από τη βάση» δήλωσε.

Η δήλωση Θεοχαρόπουλου

«Μετά την αντικαταστατική απομάκρυνσή μου από τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο, την επομένη της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δυστυχώς σήμερα και πάλι αιφνιδίως, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, ενημερώθηκα εκ μέρους της ΚΟ από την Γιώτα Πούλου ότι η συνεργασία που είχα με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παύει να ισχύει με εντολή του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Επισημαίνεται ότι το νέο στοιχείο αυτής της εβδομάδας ήταν η πρόταση που έχω καταθέσει – όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοι – για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη συνεργασία στον προοδευτικό χώρο. Είναι αδιανόητο, η απάντηση σε αυτούς τους προβληματισμούς, που απασχολούν σήμερα κάθε προοδευτικό πολίτη, να είναι αυτή.

Είναι πρωτοφανής απόφαση για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα.