Εκτός θεατρικής παράστασης ο Άκης Σακελλαρίου μετά το ατύχημα με τη μηχανή

Ο Άκης Σακελλαρίου είναι εκτός της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» που θα ανέβαινε από τις 9 Οκτωβρίου στο Θέατρο «Βρετάνια», λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο γνωστός ηθοποιός και η παραγωγή αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως ο Άκης Σακελλαρίου δεν θα είναι στην παράσταση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, τουλάχιστον μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας του.

Ο ηθοποιός στις 16 Σεπτεμβρίου είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή που τον οδήγησε σε χειρουργείο στο πόδι και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παραγωγή επισημαίνεται ότι ο Άκης Σακελλαρίου θα επιστρέψει όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του θεάτρου αναφέρει: «Η παραγωγή του Θεάτρου Βρετάνια με λύπη ανακοινώνει ότι η επικείμενη συνεργασία του Άκη Σακελλαρίου με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το ανέβασμα της παράστασης «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» θα πρέπει να αναβληθεί λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε ο Άκης Σακελλαρίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2024. Το γεγονός αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τους αγαπημένους του συνεργάτες και το κοινό. Θα επιστρέψει στην παράσταση όταν το επιτρέψει η εξέλιξη της υγείας του. Ευχόμαστε ολόψυχα να είναι το συντομότερο δυνατόν!Θα ανακοινωθεί σύντομα η νέα ημερομηνία πρεμιέρας της παράστασης».