ΕΛ.ΑΣ: «Ντου» σε κλαμπ στο γκάζι – Τι βρέθηκε – 10 συλλήψεις

Στη σύλληψη 10 ατόμων προχώρησε η Αστυνομία μετά από έφοδο που πραγματοποίησε σε γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποτροπή της διάδοσης χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες (10 Νοεμβρίου 2019), αστυνομική επιχείρηση σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα».

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 10 άτομα, 5 Έλληνες και 5 αλλοδαποί και συγκεκριμένα

  • 6 πελάτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, MDMA και φαρμακευτικά δισκία,
  • υπάλληλος του κέντρου διασκέδασης, που κατείχε τρεις συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους 2,8 γραμμάριων, και
  • οι ιδιοκτήτες του κέντρου

Επιπλέον στο δάπεδο του καταστήματος εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, MDMA και ecstasy, τις οποίες πέταξαν οι κάτοχοι τους. Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ad-
  • 12,6 γραμ. κάνναβη και 3,5 γραμ. κοκαΐνη,
  • 1,7 γραμ. ηρωίνη και 3,2 γραμ. MDMA,
  • 2 δισκία ecstasy και 20 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος.
Σε ανάρτησή του στο Facebook για το περιστατικό ο DJ στο κλαμπ ανέφερε ότι υπήρξε βία απο την πλευρά των αστυνομικών και υπερβάλλον ζήλος, κάνοντας λόγο για τρομοκρατία και γράφοντας μεταξύ άλλων, «Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος. Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης».
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι “η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες και στοιχεία ότι στο συγκεκριμένο κέντρο γινόταν διακίνηση ουσιών. Όλα επιβεβαιώθηκαν από τις συλλήψεις. Ο εργαζόμενος είχε επάνω του τρία σακουλάκια κοκαΐνη. Η Δίωξη Ναρκωτικών δεν προχωρά σε εφόδους, εάν πρώτα δεν έχει κάνει διεξοδική έρευνα. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να μείνουν όλοι ακίνητοι για να κάνουν τη δουλειά τους και για να μην υπάρξει ταραχή και τραυματισμός”.