«Έλα στους στάβλους να δεις τι θα κάνω» – Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε μαζί με το παιδί της – (pics)

Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, όπου 56χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε την 30χρονη γυναίκα του και το μικρό παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος και αυτόχειρας ζούσε σε διάσταση με την γυναίκα του και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές για την επιμέλεια του παιδιού τους, ηλικίας περίπου 1 έτους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 56χρονος ήταν κτηνοτρόφος, ενώ η σύζυγός του γερμανικής καταγωγής.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του παππού της 29χρονης, που έμενε τόσο η ίδια όσο και το αγγελούδι τους. Με το που άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα και άρχισε να τους σέρνει.

Τους οδήγησε σε ένα στάβλο, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο και εκεί υλοποίησε το άρρωστο σχέδιο που είχε στο μυαλό του. Έβαλε στο στόχαστρο αρχικά την 29χρονη και αμέσως μετά το μωρό, που είχε βαφτιστεί πριν από ένα μήνα. Αμέσως μετά έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε μαζί με το παιδί της

Τα όσα αναφέρει στο newsit.gr, συγγενής του δράστη και αυτόχειρα είναι συγκλονιστικά. Μας λέει ότι την ώρα που ο 56χρονος είχε φτάσει στο στάβλο αποφασισμένος να σκοτώσει, πήρε ένα ξάδερφό του και του ζήτησε να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δει με τα μάτια του, αυτό που θα κάνει. Πριν κλείσει το τηλέφωνο άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, με τον συγγενή του να πιστεύει αρχικά, πως αυτοί προέρχονταν από κυνηγούς στην περιοχή.