ΕΛΑΣ: Έρευνα για τον αστυνομικό που κλώτσησε άνδρα με πατερίτσες στο Μετρό

Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει αστυνομικό να κλωτσά στο στήθος έναν άνδρα με πατερίτσες και γύψο στο πόδι.

Το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από ιστοσελίδα του Αντιεξουσιαστικού χώρου και απεικονίζει έναν ένστολο στο Μετρό της Ομόνοιας, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου να προπηλακίζει και να κλωτσάει στο στήθος έναν άνδρα, που ήδη ήταν στο έδαφος.

Ο άνδρας νωρίτερα ήταν καθιστός σε κάποια γωνιά του Μετρό, όταν εμφανίστηκε ο Αστυνομικός οποίος του είπε να τα μαζέψει και να φύγει γρήγορα από εκεί.

Αμέσως εξήγησε στον Αστυνομικό και συγκεκριμένα στον Ειδικό Φρουρό, πως έχει εγχειριστεί πρόσφατα και δεν μπορεί να κάνει γρήγορες κινήσεις, προσπαθώντας στο μεταξύ να σηκωθεί. Ο αστυνομικός άρχισε να του φωνάζει προκειμένου να κάνει γρήγορα και παράλληλα τον κλώτσησε στο στήθος.

Ολόκληρη την σκηνή βιντεοσκόπησαν επιβάτες του Μετρό, αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά του νταή αστυνομικού.

Μόλις το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, αμέσως το Αρχηγείο διέταξε έρευνα και πλέον βρίσκεται στο στάδιο εξακρίβωσης των στοιχείων του Αστυνομικού, μέσω των διατεταγμένων Υπηρεσιών που υπήρχαν το περασμένο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μετρό της Ομόνοιας.

-Ad-