Ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι που κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι επτά ανήλικοι που κατηγορούνταν για τη σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης, στη Θεσσαλονίκη. Οι κατηγορούμενοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, σύμφωνα με το grtimes.gr, αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και υποχρεώνονται να βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή.

Οι απολογίες άρχισαν στις δέκα το πρωί και ολοκληρώθηκαν περίπου στις τρεις το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται πως παραδέχτηκε ότι μόνο ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της ενώ άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν το περιστατικό.

Το θύμα πάντως, φέρεται πως κατήγγειλε ότι, χωρίς τη θέλησή της, οι κατηγορούμενοι την χαϊδέψαν και τη φίλησαν προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Η καταγγελλόμενη ασέλγεια εις βάρος του ανήλικου κοριτσιού σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς.

-Ad-