«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει, ήθελε να ξαναπαντρευτούν» -Μαρτυρία σοκ

Η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη προκαλεί σοκ, ενώ νέα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στο φως. Δράστης ένας 38χρονος αστυνομικός, θύμα η 42χρονη σύζυγός του, με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Ο 38χρονος, αφού τα παιδιά έφυγαν με το σχολικό για το σχολείο σήμερα το πρωί, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και εκεί τη δολοφόνησε με καραμπίνα που είχε φέρει μαζί του. Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ., που έσπευσε στο σημείο και εντόπισε στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά τους δύο νεκρούς. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχε κάποια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ δεν βρέθηκε και σημείωμα του δράστη και αυτόχειρα στον τόπο του εγκλήματος.

Ωστόσο, αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός φίλου του πατέρα του γυναικοκτόνου στο thesstoday, ο οποίος ανέφερε ότι ο 38χρονος απειλούσε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει»
«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά. Την καραμπίνα την πήρε από χθες ισχυριζόμενος πως θα την… καθαρίσει».

«Γνώριζα και την οικογένεια και το ζευγάρι. Υπήρχε πρόβλημα. Η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι. Ξαφνικά του είπε ότι δεν τον θέλει. Πήραν συναινετικό διαζύγιο. Δεν είχαν έντονες συγκρούσεις. Έπαιρνε τα παιδιά και μιλούσε μαζί τους. Του λέγαμε ότι πρέπει να φτιάξει τη ζωή του και να μην παρεκτρέπεται. Αυτή επέμενε πως δεν τον θέλει. Είχαν δύο αγόρια και είχε βγει απόφαση του δικαστηρίου για το πότε θα βλέπει ο πατέρας τα παιδιά» περιγράφει ο στενός φίλος της οικογένειας.

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε καταλήγοντας ο ίδιος, ενώ ανέφερε ακόμη ότι ο γυναικοκτόνος από χθες το απόγευμα είχε πάρει την καραμπίνα που ήταν του πατέρα του λέγοντας πως θέλει να την… καθαρίσει, ενώ είχε φύγει από το σπίτι -το πατρικό του όπου διέμενε μετά το διαζύγιο- από τα ξημερώματα, τις 3:30 με 4 το πρωί.

Ανέφερε, ακόμη, πως ο γυναικοκτόνος ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να τα ξαναβρούν και να ξαναπαντρευτούν.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΠΟΥ: Οι ΗΠΑ δεν επικοινωνούν πλέον μαζί μας για τη γρίπη των πτηνών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Μόναχο
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ποιος είναι ο 53χρονος κακοποιός που συνελήφθη μετά από 17 χρόνια για τη ληστεία σε τράπεζα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος δικηγόρου για αναρτήσεις που στοχοποιούν την ηγεσία του Αρείου Πάγου και τον ανακριτή των Τεμπών
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τάκης Οικονομόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραήλ: «Αν η Χαμάς δεν απελευθερώσει ομήρους θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία τις Σέρρες: Αυτοκτόνησε ο δράστης – Έβαλε φωτιά και κάηκε ζωντανός
13 Φεβρουαρίου, 2025
Η Χαμάς καλεί σε τριήμερες κινητοποιήσεις σε όλον τον κόσμο ενάντια στο σχέδιο εκτοπισμού των Παλαιστινίων
13 Φεβρουαρίου, 2025
Καθηγήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από προϊστάμενό τους
13 Φεβρουαρίου, 2025
Υποψήφια η Σαουδική Αραβία για τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
13 Φεβρουαρίου, 2025