Έλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

Την Έλενα Ασημακοπούλου συνάντησε η Άννα Πρέλεβιτς και η κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα”. Σε μια ήρεμη βόλτα στην αγαπημένη της γειτονιά, τον Άγιο Στέφανο, η κούκλα ηθοποιός μίλησε για την σχέση ζωής με τον Μπρούνο Τσιρίλο, τη ζήλια ενώ αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη δύσκολη περίοδο με τις τρεις αποβολές που υπέστη.

“Στα πρώτα χρόνια της σχέσης και οι δύο έπρεπε να κάνουμε συμβιβασμούς. Η απόσταση ήταν ένα κομμάτι το οποίο κούραζε και τους δυο μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου προσθέτοντας πως “ανασφάλεια, ζήλια από τον καθένα… Τι κάνει ο άλλος σε μια ξένη χώρα. Είναι έτσι όπως θέλω και έτσι όπως σκέφτομαι; Ο σύζυγος μου, ακόμα, ζηλεύει πολύ και παλαιότερα είχαμε πολύ μεγάλο θέμα με τη ζήλια του. Δεν με εμπιστευόταν τόσο πολύ. Τώρα δεν θα έχει το ίδιο θέμα, ευτυχώς”.

Όσον αφορά στην πρόσφατη εξομολόγηση για τις τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να αποκτήσει μωράκι, η Έλενα Ασημακοπούλου δήλωσε με χαμόγελο στην Άννα Πρέλεβιτς πως “ήταν τρομερά επώδυνες, μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω πως δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Η Μαρία μου ήρθε πάρα πολύ εύκολα και τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει στην κόρη μου”.

“Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στην Μαρία. Πως αυτό που της είπα, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο ώστε να δω πως θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί” πρόσθεσε η όμορφη ηθοποιός.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025