Ελένη Δήμου: «Είπα ότι αν είναι να με διασωληνώσουν, θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου»

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται με κορονοϊό η Ελένη Δήμου, η οποία παλεύει μέρα με τη μέρα για να το ξεπεράσει και ξέσπασε στον αέρα του Happy Day για εκείνους που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποκάλυψε πώς κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι στην αρχή το απέφευγε.

«Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω γιατί η μοναξιά του covid δεν υπάρχει. Θέλω πολύ τον γιο μου, τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου. Έγινα όλα λίγο απρόσεκτα, πιεστήκαμε πολύ για να βγει το σόου, ήταν πολύ κουραστικό και αυτό που λένει οι γιατροί είναι ότι οι εμβολιασμένοι που φτάνουν στο νοσοκομείο είναι όταν είναι κουρασμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Απορώ με τους πανίβλακες που αμφισβητούν τους γιατρούς που έσωσαν την ανθρωπότητα. Μη διακινδυνεύετε τη ζωή μας, μη θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις με αυτόν τον τρόπο. Αισθανόμουν την πτώση και το οξύμετρο έδειχνε μία πάνω μία κάτω. Οι γιατροί έκριναν από το σπίτι ότι πρέπει να μπω στο νοσοκομείο από την πρώτη εβδομάδα. Εγώ δεν αισθανόμουν δύσπνοια, απλά είχα λίγο πυρετό τον οποίο δεν άφηνα να εξελιχθεί με τα αντιπυρετικά και αυτό με έριχνε. Τελικά ξύπνησα μια μέρα και αισθανόμουν βάρος στο στήθος. Είπα εδώ στους νοσηλευτές που είναι εξαιρετικοί ότι αν μου κάνουν διασωλήνωση θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου».

«Με έχει πάρει πολύ από κάτω. Φοράω μάσκα συνέχεια που με πιέζει και μου λένε ότι αν τη βγάζω θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Όποιος αρνείται να κάνει εμβόλιο να πάει να πεθάνει χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους», πρόσθεσε, ενώ στο τέλος υποσχέσθηκε στον Κώστα Φραγκολιά, που βρίσκονται μαζί στο J2US, ότι όταν το ξεπεράσει θα κερδίσει στον διαγωνισμό με τον Μαρίνο Κόνσολο.