Η Ελένη Φουρέιρα απαντά στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε απαντήσει στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και να πάρει θέση και να υποστηρίξει το δικαίωμα όλων των γυναικών.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η Ελένη Φουρείρα ήταν μία από τις επώνυμες γυναίκες που πήραν το λόγο και έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Η Ελένη Φουρέιρα πήρε θέση στο ζήτημα, εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της με την άποψη της 30χρονης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε κατά της μόδας, που θέλει τις γυναίκες να δημοσιεύουν φωτογραφίες, δείχνοντας τις ραγάδες, την κυτταρίτιδα, της πανάδες και τα αξύριστα πόδια τους.

Ακόμα, υποστήριξε ότι είναι λάθος οι γυναίκες να φορούν φαρδιά ρούχα, καθώς όλα αυτά είναι αποκρουστικά.

Τόσο οι χρήστες του διαδικτύου όσο και πρόσωπα του χώρου της showbiz τοποθετήθηκαν δημόσια κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου και των απόψεών της, τονίζοντας ότι η κάθε γυναίκα πρέπει να αγαπάει το σώμα της με τις ατέλειές του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να πάρει θέση και να υποστηρίξει το δικαίωμα όλων των γυναικών να κάνουν ό,τι θέλουν με τη ζωή και το σώμα τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που αυτή την περίοδο «σαρώνει» με το νέο hit «Μπορεί» στο οποίο συνεργάζεται με το Mad Clip, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αρετουσάριστη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε:

«Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα!».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα:

-Ad-