Ελένη Φουρέιρα για τα παιδικά της Χριστούγεννα στην Αλβανία: «Δεν ήμασταν καλά οικονομικά»

Τίποτα δεν ήταν εύκολο για την Ελένη Φουρέιρα που έφτασε στην Ελλάδα όταν ήταν παιδί μαζί με τους γονείς της. Τα Χριστούγεννα της ξυπνούν αναμνήσεις, ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες, που θέλησε να μοιραστεί. Φέτος η τραγουδίστρια θα προσπαθήσει να συνδυάσει τη δουλειά, με μια σειρά από όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε την καρδιά της στο πρώτο επεισόδιο του «Make Up Stories», της νέας διαδικτυακής εκπομπής του Παντελή Τουτουντζή στο Youtube. «Οι συνεντεύξεις δεν είναι το μέρος της δουλειάς που λατρεύω. Πολλές φορές τις κάνω, γιατί πρέπει. Νομίζω πιο πολύ με αγχώνει όχι η συνέντευξη αλλά το μετά, η αναπαραγωγή την επόμενη μέρα, το πώς κάτι μπορεί να το πάρουν και να το αλλάξουν και να το κάνουν κάπως διαφορετικό. Πιο πολύ αυτό με αγχώνει» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Τα Χριστούγεννα δεν είναι η εποχή μου γιατί δουλεύω. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένεια μου. Να είμαι σε ένα τζάκι αλλά δεν το έχω αυτό, δυστυχώς. Τώρα είναι ακόμη νινί ο γιος μου, τώρα θα γίνει 2, δεν έχει καταλάβει και ο ίδιος. Πέρσι δεν ζήσαμε τα Χριστούγεννα όπως θα έπρεπε που ήταν μωρό αλλά πιστεύω φέτος θα αρχίσει να το αντιλαμβάνεται. Όλος αυτός ο στολισμός που έχει γίνει στο σπίτι, η αγάπη και η τρέλα είναι ξεκάθαρα για τον Ερμή. Το λατρεύει! Με κάνει τόσο χαρούμενη όλο αυτό. Είναι διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα, σε κάνει να αισθάνεσαι παιδί» εξομολογήθηκε για τον γιο της.

Για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε: «Ως παιδί ήταν η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Δεν ήμασταν καλά οικονομικά και θα παίρναμε ένα δώρο, που μπορεί να ήταν σοκολάτα. Ήταν πολύ ωραία εποχή. Είχα πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα. Δεν ήταν ξέγνοιαστα στις αρχές όταν έρχεσαι σε μια νέα χώρα. Μέχρι να προσαρμοστείς, δύσκολα πολύ. Από τη μέρα που ήρθαμε στην Ελλάδα δεν ήταν ξέγνοιαστα τα παιδικά μου χρόνια. Δεν με πείραξε, ούτε με ενόχλησε που μπήκα πολύ νωρίς στη δουλειά ή ό,τι άλλο χρειάστηκε να κάνω στην παιδική μου ηλικία για να βοηθήσουμε όλη την οικογένεια. Ήμουν ξέγνοιαστη όσο ήμασταν στην Αλβανία και είχαμε το σπίτι και όλα αυτά, πριν ξεκινήσει ο εμφύλιος. Ήταν όλα κάπως πιο ωραία. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις».

«Δεν ένιωθα όμορφη μικρή. Δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ πολύ όμορφο κορίτσι. Ούτε νιώθω πολύ όμορφη τώρα. Νιώθω όμως ότι γράφω στην κάμερα, είμαι γεννημένη για αυτό που κάνω, οπότε ο κόσμος με αγαπάει και μέσω της αλήθειας μου, μπορεί και να με βλέπει πολύ όμορφη. Δεν αισθάνομαι πολύ όμορφη αλλά απ’ όταν έγινα μαμά, νιώθω πολύ καλύτερα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γαλλία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι σε αγορά της Μυλούζης – Μακρόν: «Τρομοκρατική ενέργεια χωρίς αμφιβολία»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί: Σε ύφεση η ακολουθία – Κλειστά σχολεία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ανάφη και Ίο αποφάσισαν οι Επιτροπές
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22-9: «Βούλιαξε» τον «αιώνιο» αντίπαλο στον τελικό και χρίστηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στο πόλο των ανδρών
22 Φεβρουαρίου, 2025
«Πρεμιέρα» για τη συγκοινωνιακή αστυνομία με περισσότερους από 150 ελέγχους και τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αμείλικτα τα ερωτήματα από τις καταγγελίες συγγενών για τον θάνατό του – «Είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη σε συνοικίες της Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: O προεκλογικός αγώνας και τα σενάρια της επόμενης μέρας
22 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του 39χρονου – Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
22 Φεβρουαρίου, 2025
Χαλκίδα: 22χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού – Τέσσερις συλλήψεις
22 Φεβρουαρίου, 2025
Πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για Τέμπη: Οι ερευνητές κάνουν λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία» – Παρουσιάζεται στις 27 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025