Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Στο γάμο της η φοροδιαφυγή που αποκάλυψε η ΑΑΔΕ – Τι λέει η ίδια

Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό Νεκτάριου Λεμονίδη αποκαλύφθηκε από την ΑΑΔΕ το όργιο της φοροδιαφυγής, καθώς οι ράμπο της οικονομικής υπηρεσίας κατάφεραν να αξιοποιήσουν πληροφορίες και να φτάσουν στην έκθεση τους, αξιοποιώντας πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώην παίχτρια γνωστού reality, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μιλώντας στο newsit.gr για την υπόθεση φοροδιαφυγής, αναφέρει ότι όλα έγιναν νόμιμα και κόπηκαν ανταποδοτικά παραστατικά στους περισσότερους από αυτούς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου» λέει στο newsit.gr η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Πάρτι φοροδιαφυγής σε χλιδάτο γάμο – Από τον γνωστό τραγουδιστή στη wedding planner επωνύμων και την εταιρεία νυφικών

Από την πλευρά του ο σύζυγος της και γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης μας αναφέρει ότι: «Δεν έχω καμία πληροφόρηση για κάποιο οικονομικό έλεγχο το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση από αρμόδια υπηρεσία».