Ελλάδα – Φινλανδία Live Streaming

: Η Εθνική ομάδα υποδέχεται τη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θέλει με μία ακόμα καλή εμφάνιση και γιατί όχι, ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, να κλείσει με χαμόγελο αυτή τη σειρά των προκριματικών του Euro 2020.

Ελλάδα – Φινλανδία Live Streaming: Αυλαία στα προκριματικά του Euro 2020 ρίχνει απόψε το βράδυ (21:45, OPENTV, Cosmotesports1) η Εθνική ομάδα κόντρα στη Φινλανδία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Χωρίς να υπάρχει πλέον η οποιαδήποτε πιθανότητα πρόκρισης στο ραντεβού του καλοκαιριού, ο Τζον Φαν’τ Σχιπ περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του μετά τη νίκη επί της Αρμενίας να δείξουν πως βαδίζουν στο σωστό δρόμο κόντρα σε μία ομάδα ποιοτική που πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της σε μεγάλη διοργάνωση.

Αξιοσημείωτο είναι πως σε περίπτωση που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να επικρατήσει των Φινλανδών και φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη σε επίσημο παιχνίδι, μετά από εκείνες κόντρα σε Βοσνία και Αρμενία, θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο στη μετά Σάντος εποχή. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών (πέραν της γνωστής απουσίας του Ζέκα) ή τιμωριών.

Το κλίμα στις τάξεις των διεθνών είναι εξαιρετικό και ο Ολλανδός τεχνικός δεν πρόκειται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε ανέφερε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Οι έντεκα του Φαν’τ Σιπ για το τελευταίο ματς με την Φινλανδία

Ο Τζον Φαν’τ Σιπ θα πάει στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Φινλανδία με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που η Ελλάδα επικράτησε της Αρμενίας.

Δεν αλλάζει ενδεκάδα ενόψει Φινλανδίας ο Φαν’τ Σιπ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας έχει αποφασίσει πως οι έντεκα που ξεκίνησαν Στο νικηφόρο ματς κόντρα στην Αρμενία, θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν και το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ (18/11).

Αναλυτικά η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί η Ελλάδα:

Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Δείτε το παιχνίδι LIVE εδώ… https://www.tvopen.gr/live