Ελλάδα – Μολδαβία με σκορ και θέαμα

Η Ελλάδα στην έδρα της έχει ρεκόρ νίκης 100%, ενώ έχει σημειώσει δύο ή περισσότερα γκολ σε κάθε εμφάνιση μέχρι τώρα.

Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας κατέληξε σε νίκη με 3-0 σε σούπερ απόδοση στις εταιρίες στοιχήματος

Αφού ήρθε ισόπαλη με τη Σλοβενία η Ελλάδα νίκησε το Κοσσυφοπέδιο στο δεύτερο παιχνίδι. Οι Έλληνες ανέκτησαν την εμπιστοσύνη και είναι καυτό φαβορί για να νικήσουν τη Μολδαβία στην έδρα τους, με απολογισμό 1-1-0 σε δύο ματς.

Η Μολδαβία (πρώην Σοβιετική Ένωση) υπέστη εννέα ήττες στους τελευταίους δέκα αγώνες, και βλέποντας ότι η Ελλάδα είναι μια πραγματική υπερδύναμη θα αρκεστούν σε ητα στο «Spiros Louis».

Σπάνια καταφέρνει κάτι καλό ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια και στον όμιλο έχει το 1-1 με το Κόσοβο, αλλά και την ήττα στην Σλοβενία με 1-0.

Προγνωστικά

Λογικά η εθνική μας ομάδα θα βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη, αλλά το ματς δύσκολα να ξεφύγει από τα 2-3 Goals σε απόδοση 1.95 στο Stoiximan.gr

Επισκεφθείτε το Arxondasbet.com το αρχαιότερο σίτε -από το 2000- Δωρεάν προγνωστικών στην Ελλάδα με τον Άρχοντα. Διαβάστε καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα, ενώ δείτε ακόμα το κανάλι μας στο Youtube ArxondasBet και ακολουθήστε μας στα social media Άρχοντας.