Έλλη Κοκκίνου: Αυτό το τραγούδι έγραψε… μεθυσμένη (βίντεο)

Η Έλλη Κοκκίνου και ο Νίκος Απέργης ήταν οι καλεσμένοι στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» του Γιώργου Θεοφάνους στο OPEN και μας χάρισαν ένα μαγευτικό βράδυ με μουσικές επιτυχίες, καθώς και αποκαλύψεις για τις καριέρες τους.

Έλλη Κοκκίνου: Αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους δήλωσε πολύ χαρούμενος που συναντά «το φιλαράκι του» την Έλλη Κοκκίνου, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε φίλοι 30 χρόνια, μας ενώνουν πάρα πολλές στιγμές: φιλικές, προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Είναι μέσα στην καρδιά μου».

Σε κάποιο σημείο μάλιστα η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά την ηχογράφηση ενός πολύ γνωστού τραγουδιού της. Όπως δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, το 2004 πήγε λίγο… μεθυσμένη στο στούντιο για να ηχογραφήσει το τραγούδι «Θα περιμένω», καθώς την ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα και ο μπουζουκτσής της, της είχε προτείνει να πιει λίγη ρακή με μέλι για να «στρώσει» ο λαιμός της. Η ίδια βέβαια… υπερέβαλε λίγο στην ποσότητα, όπως παραδέχτηκε.

«Όταν πήγα να το γράψω στο studio, ήμουν πάρα πολύ κρυωμένη και μου είχε δώσει ο μπουζουξής μου, ο Μιχάλης, μία ρακή. Μου λέει όταν δεν θα είσαι πολύ καλά, πιες ένα φλυτζανάκι με μέλι. Εγώ, όταν μου λέει φλυτζανάκι, φαντάστηκα την κούπα του γαλλικού καφέ. Πήγα σχεδόν ντίρλα», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στον Γιώργο Θεοφάνους και πρόσθεσε γελώντας: «Αυτό το τραγούδι ηχογραφήθηκε με μένα να την έχω… ακούσει. Μια χαρά δεν βγήκε;»

Για την ιστορία, το τραγούδι «Θα περιμένω» κυκλοφόρησε το 2004 και φυσικά ήταν μια από τις πολλές επιτυχημένες δημιουργίες του θρυλικού Φοίβου. Έγινε τεράστια επιτυχία και η ίδια η Έλλη Κοκκίνου έχει παραδεχτεί πως το συγκεκριμένο τραγούδι κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και την αγγίζει βαθιά.