Έλλη Κοκκίνου: «Πνιγόμουν. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα»

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

“Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες” σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του.

“Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014” παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: “Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ.Ήθελα να κάνω κάτι άλλο”.

“Το κάτι άλλο για να γίνει και να στήσεις σωστά ένα καινούργιο εγχείρημα θες χρόνο και ανθρώπους να σε πιστέψουν” συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου. “Με τη νοοτροπία του συστήματος, η οποία έχει αλλάξει” διευκρίνισε προς τον παρουσιαστή.

“Τότε είχε γίνει πιο βαριά σε μια συγκεκριμένη συνεργασία και δεν μπορούσα. Πνιγόμουν. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα και, επειδή την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και δίνομαι 100%, ήθελα να πηγαίνω στο χώρο που εργάζομαι με χαμόγελο. Και να φεύγω με χαμόγελο” κατέληξε η όμορφη τραγουδίστρια.

https://youtu.be/XftppqxNpXY

Πηγή: zappit.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις στις τράπεζες
12 Φεβρουαρίου, 2025
Νέος ισχυρός σεισμός στις Κυκλάδες
12 Φεβρουαρίου, 2025
United Group: Συμφωνία για πώληση της SBB Σερβίας στην e& PPF Telecom
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει σειρά διαλέξεων σε φοιτητές στο Χάρβαρντ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Live: Η τέταρτη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωρό των σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Ευχάριστα νέα αν έχετε τόση σύνταξη
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ηλεία: Καθηγήτριες καταγγέλλουν εκπαιδευτικό για σεξουαλική παρενόχληση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Η κυβέρνηση είναι ένοχη και παίζει τα ρέστα της για να σωθεί
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αίγυπτος προς Τραμπ: «Οι Παλαιστίνιοι θα μείνουν στη γη τους»
12 Φεβρουαρίου, 2025