Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα αυτοκτονήσει για να… μην τον σκοτώσουν

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά της εννέα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ όταν Πατρινός τραγουδιστής έκανε αναρτήσεις στο facebook στις οποίες γνωστοποιούσε ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του. Το θρίλερ έλαβε τέλος δυο ώρες μετά με τον τραγουδιστή να καταθέτει στην Αστυνομία ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση γιατί κάποιοι απειλούν τη ζωή του.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι δυο μέρες νωρίτερα επιχείρησαν να τον σκοτώσουν. Ο Πατρινός τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του μιλώντας στο thebest.gr. “To τι συνέβη δε μπορώ να το πω, η Αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τις έρευνές της. Έχω καταθέσει κάποια πράγματα και το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι καλά. Η κινητοποίηση που έγινε ήταν συγκινητική. Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση. Προχθές προσπάθησαν να με σκοτώσουν. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι και μετά απειλούσαν ότι θα ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι μου αν μιλήσω.

Έχουν μπλέξει ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο. ‘Ημουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος. Είχα γράψει σε ένα χαρτί ποιος ευθύνεται για όλα αυτά για να απονεμηθεί δικαιοσύνη κάποια στιγμή. Μετά την ανάρτηση που έκανε διάβαζα όλα τα σχόλια. Κάθε σχόλιο, μήνυμα, κλήση ήταν λιθαράκι για να παραμείνω στη ζωή… Δε ξέρω πόσο εύκολο είναι να τους πιάσουν όλους, είναι πολλοί….” ανέφερε ο τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ.

Επίσης σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε ότι έδωσε όλα τα στοιχεία στην Αστυνομία και πλέον αν πάθει κάτι θα ξέρουν όλοι ποιοι είναι”. Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει: “όλα έγιναν γιατί έκαναν κακό σε δικό μου άνθρωπο που λατρεύω, κατ΄ εξακολούθηση χωρίς να το γνωρίζουμε κλέβοντας και τους κωδικούς μου από το taxisnet και λέγοντάς μας πως είναι καλοί λογιστές… και όταν κατάλαβα έκανα προσπάθεια να τους πω να τα σβήσουν όλα γιατί αλλιώς θα έφτανα στη ΓΑΔΑ… Τότε μου είπαν, “κάτσε καλά, έχεις μικρό παιδί”.

Και κάπου εκεί καθώς λατρεύω το παιδί μου απ΄ ότι έχετε καταλάβει, με έβαλαν σε καταστολή χωρίς να μπορώ να φάω, να κοιμηθώ και να πάθω νευρικό κλονισμό και νευρική ανορεξία μέσα σε λίγες μέρες. Έκατσα στα αυγά μου περιμένοντας να γίνει κάποιο θαύμα για να μην κινδυνεύει πλέον το δικό μου άτομο. Έχω ακόμα στα αυτιά μου τις απειλές τους… Χθες δέχτηκα τηλεφώνημα από αυτούς και ήταν γατάκια, μου είπαν: “τέλος όλα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και συγγνώμη το παρακάναμε, δεν είχαμε σκοπό να σου κάνουμε κακό”. Η πίεση που μου ασκούσαν όμως έχει ήδη επηρεάσει την ψυχή και το σώμα μου”.

Πηγή: Εspresso