Ελληνική Λύση: Δυο μέρες μετά το σεισμό δεν ξέρουμε ποιες κατοικίες είναι κατοικήσιμες

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, είχε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τις περιοχές που έχουν πληγεί από τον πρόσφατο σεισμό και συζήτησαν για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

Ο κ. Βελόπουλος συνοδεύεται από τους βουλευτές Ανατολικής Αττικής και Σερρών του κόμματός του, Αντώνη Μυλωνάκη και Κωνσταντίνο Μπούμπα. Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση καταλογίζει ευθύνες στην κυβέρνηση για καθυστερήσεις των υπηρεσιών στην καταγραφή των ζημιών.

“Την ίδια στιγμή που οι εικόνες καταστροφής στις σεισμόπληκτες περιοχές της Θεσσαλίας προκαλούν δέος, εκτός από τις περιουσίες των Ελλήνων, καταρρέει και το μύθευμα της κυβέρνησης περί ύπαρξης “επιτελικού κράτους”. Οι υπηρεσίες καταγραφής των ζημιών αποχωρούν στις 16:00 το μεσημέρι, λόγω “παρέλευσης ωραρίου”. Επί δύο ημέρες δεν έχει ολοκληρωθεί η αποτίμηση της καταστροφής καθώς και ποιες οικίες είναι κατοικήσιμες ή όχι”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

-Ad-