Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση να στραφεί προς την πραγματική οικονομία και να ενισχύσει την πρωτογενή παραγωγή

Να υλοποιήσει το δικό της σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής ζητάει από την κυβέρνηση η Ελληνική Λύση.

«Η πρόβλεψη για ύφεση το 2020 ξαφνικά διπλασιάστηκε και η κυβέρνηση επιμένει να μιλά για τουρισμό, όταν οι πληρότητες είναι στο 5%. Η Ελληνική Λύση καλεί έστω και τώρα την κυβέρνηση να στραφεί στην πραγματική οικονομία, την πρωτογενή παραγωγή ειδάλλως θα έχει την απόλυτη ευθύνη, όχι μόνο για την οικονομική κατάρρευση αλλά και για την επισιτιστική κρίση που κρύβεται προ των πυλών», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η Ελληνική Λύση θέτει, επίσης, το θέμα των χορηγήσεων των τραπεζών και υποστηρίζει πως «την ώρα που τίμιοι Έλληνες επιχειρηματίες με Έλληνες εργαζόμενους έχουν αποκλειστεί πλήρως από την τραπεζική ρευστότητα, 8,15 δισ. ευρώ έχουν δοθεί ακόμα και σε off shore εφοπλιστών, η συνεισφορά των οποίων στην εθνική οικονομία είναι ελάχιστη».

«Οι ελληνικές τράπεζες δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για να πληρώνονται Φιλιππινέζοι και αχυράνθρωποι στον Παναμά», τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.