«Εμφύλιος» στη ΝΔ με αφορμή την τιμωρία του ΠΑΟΚ

«Εμφύλιος» φαίνεται να έχει ξεσπάσει στη ΝΔ καθώς βουλευτές «επιτίθονται» στον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, προειδοποίησε με ανεξαρτητοποίηση.

Ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης, σχολίασε στο twitter τη δήλωση του κ. Ζαγοράκη γράφοντας: «Δήλωσε πρόθεση μελλοντικής ανεξαρτητοποίησης Επειδή προφανώς χρεώνει στην κυβέρνηση μια εισήγηση της ΕΕΑ. Μαγκιές εκ του ασφαλούς!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος ο οποίος αφού σημειώνει ότι «η κυβέρνηση την οποία στηρίζω και η ΝΔ στην οποία ανήκω δε στέκονται απέναντι στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους-οπαδούς του», «καρφώνει» τον Ζαγοράκη, χωρίς να τον κατονομάζει, σημειώνοντας «Όμως, σε μια περίοδο με μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις για τη χώρα μας, όλοι όσοι επηρεάζουμε με ενέργειες, χειρισμούς ή δηλώσεις το κοινωνικό κλίμα οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Εδώ και χρόνια σε κάθε ευκαιρία τόνιζα ότι οι πολιτικοί πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την επαγγελματική, κοινωνική και την πολιτική τους πορεία και όχι με βάση οπαδικές προτιμήσεις. Έχω εκλεγεί με συγκεκριμένη ατζέντα για τα θέματα της πόλης και των παραγωγικών τάξεων και αυτά προωθώ με πάθος και δύναμη. Θα συνεχίσω αταλάντευτα να υποστηρίζω την κυβέρνηση και να αγαπώ τον ΠΑΟΚ που είναι μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, η οποία ατενίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι o ευρωβουλευτής της ΝΔ, μετά την μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση απειλώντας πως αν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, θα προχωρήσει σε ανεξαρτητοποίηση.

Στρέφεται σε δυο περιπτώσεις κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης λέγοντας πως «υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν τη συγκεκριμένη Επιτροπή» αλλά και πως εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί «εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βασίλης Δημάκης: «Ήταν πολλές ώρες νεκρός, βρέθηκε σε ακαμψία»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Ο δρόμος της Σερβίας προς την ένταξη είναι το κράτος δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Το Κρεμλίνο απορρίπτει την ιδέα ανταλλαγής κατεχόμενων εδαφών με την Ουκρανία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας παρασκεύαζαν και διακινούσαν νοθευμένα έλαια
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χρηστίδης: Η συμμαχία ΝΔ – Σπαρτιατών ήταν αυτή που οδήγησε στην εκλογή Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής για τη σημερινή ψηφοφορία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Δένδιας καλεί τις ΗΠΑ να διαλέξουν ανάμεσα στην αυταρχική Τουρκία και την Ελλάδα του διεθνούς δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Κορινθίου: Τώρα πια δεν με νοιάζει τι γράφουν και τι λένε για εμένα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Teleperformance κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας BIG 2025 για την πλατφόρμα προηγμένης ανάλυσης αλληλεπιδράσεων
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πάρος: Εκκενώθηκε δημοτικό σχολείο λόγω ανησυχίας στατικότητας κτιρίου
12 Φεβρουαρίου, 2025